Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 14 juni 2012

Midsommarerbjudande och sommarens kurser

Av Carro - 14 juni 2012 15:16

Sommaren är på intåg!


Hoppas ni har en skön inledning på sommaren. Här är vi igång för fullt med hunddagis, hundpensionat, kursverksamhet och hundträning – men allt blir så mycket härligare i det underbara sommarvädret!


Vi har öppnat portarna till våra nya lokaler på hemmaplan i Riala, Bergshamra (mellan Åkersberga och Norrtälje). Här har vi hunddagis, hundpensionat och tränings-/kurslokal och här kommer vi hålla till tills vi får tillträde till de nya lokalerna i Arninge. Det finns platser kvar på både hunddagis och pensionat. Vi kan hämta och lämna din hund i hemmet, på din arbetsplats eller vid en mötesplats eller så lämnar och hämtar du din hund själv. Här får din hund leva livet på landet medan du jobbar eller har semester.


Ska du åka bort över midsommar?


Pensionatet har öppet hela midsommarhelgen. Här bor din hund i en egen box i vårt hundhus på gården. Vissa boxar har direkt anslutning till rastgård och här finns ett skogshägn för hundarna att springa i. Alla hundar får regelbunden utevistelse och rastning, stimulans och aktivering när de är här. Vi har begränsat antal platser för att kunna tillgodose alla hundars behov. Pris per natt: 400 kr för en hund, 700 kr för två hundar och 900 kr för tre hundar. För fler hundar, kontakta oss för prisuppgift.


Kurser i sommar


Den 14 juli kommer vi ordna en prova-på-kurs i nosarbete – alltså spår, sök och uppletande av föremål. Kom hela familjen och upptäck din hunds fantastiska nos, se vad just din hund gillar och få tips på övningar att prova vidare på hemma. Att jobba med nosen är stimulerande för alla hundar och något som stärker både hundens självförtroende och er relation – dessutom är det otroligt roligt! Så, den 14 juli alltså. Anmäl via hemsidan eller genom att svara på det här mailet!


Under sommaren och sensommaren ordnar vi följande kurser:

Prova på nosarbete, 14 juli (en heldag). I Semmersby, på Väddö.
Filtträning, 11 augusti (en heldag). I Riala, Bergshamra.

Plattformsträning, 12 augusti (en heldag). I Riala, Bergshamra.

Valphelg, 18-19 augusti. I Riala, Bergshamra.

Valpkurs, start 7 augusti (fem gånger). I Åkersberga.

Inkallningskurs, start 5 september (fyra gånger). I Åkersberga.

Belöningshelg, steg 1, 15-16 september. I Riala, Bergshamra.


Vi ses i sommar!


Soliga hälsningar Caroline och Cecilia Ersenius


Norra Stockholms Hundcenter (hundID) AB

www.hundid.se

0733601600

carro@hundid.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se