Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 26 april 2012

Hunddagis för Åkersberga, Täby, Bergshamra och pendlare

Av Carro - 26 april 2012 16:05

Nu står huset på plats, huset som ska inrymma vårt nya hunddagis, hundpensionat och kurslokal på hemmaplan. Jag kommer driva dagisverksamheten hemma tills vi får tillträde till våra lokaler i Arninge där vi öppnar hundcenter. 


Här hemma finns nu två hundhus, en hundgård, ett stort hägn för lösträning och lösrastning, badvänliga sjöar och milsvida skogar. Här kommer man både kunna lämna sin hund själv eller låta mig komma och hämta och lämna den hemma. 


Jag bor i Riala, mellan Åkersberga och Norrtälje. Det är tio minuter till E18, tio minuter till 276:an och en minut till Rialavägen. Perfekt för att lämna hunden på vägen till jobbet, till exempel om man pendlar till Åkersberga, Norrtälje eller Stockholm eller helt enkelt bor i närheten.


Jag kommer hämta och lämna hundar runt Åkersberga och Arninge samt längst med E18 och 276:an mellan Åkersberga och Roslagskulla. Då hämtar jag hunden på morgonen, åker till dagis och spenderar dagen här tillsammans innan jag kör hem hunden på eftermiddagen. Som hundägare kan man alltså möta en nöjd och tillfreds hund i dörren när man kommer hem från jobbet, en hund som varit på äventyr och levt livet på landet hela dagen. 


Jag kommer även erbjuda hundvakt över dagen, över natten eller över flera dygn. Då bor hunden i vårt hundhus med lucka ut till egen rastgård, precis i anslutning till vårt hus. 


Här finns mer information och ansökan om dagisplats: http://hundid.se/hundcenter/ 


Hundhus med rastgård


   

Skogshägn med 2 m högt tätmaskigt stängsel i anslutning till rastgårdarna


   

Rastgård med liggplatser och koja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Susanne Hammar

26 april 2012 20:33

Åh, den som fick ha hund hos dig <3

Carro

27 april 2012 16:09

Åh, tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se