Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Praktvurpa

Av Carro - 27 februari 2012 18:44

Har så otroligt mycket att blogga om. Den senaste veckans träning, förra helgens antijaktkurs, Kajs utställningsdebut och inte minst den underbara helgen på Göteborgs horseshow. Högen med mail, en uppdatering kring företaget och min Facebookpaus borde väl också få sin uppmärksamhet. Men tre timmars sömn, en ny tur att köra på dagjobbet och varsitt intensivt antijaktpass med alla tre hundarna har gjort min hjärna till skumgummi och det är dags att sätta sig i soffan och bara stänga ner för dagen. I morgon ska jag börja komma ikapp i livet igen efter en helg i en helt annan värld. 


På vägen in från träningen idag lyckades jag halka på den sista isfläcken före den torra trappen upp till huset. Trodde att jag skulle göra en snygg SWOSH! där benen viker sig och man landar gracisöst på ena höften. Reflexen att ta emot sig med händerna gick aldrig igång utan istället blev det SMACKADACK! rätt ner i gruset med tänderna före. En viss panik infann sig innan jag kunde konstatera att alla tänderna satt ordentligt kvar och att blodet kom från den skrapade överläppen. No need for botox. Ett tips i all välmening: don't walk and smile. 


 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

28 februari 2012 00:50

Det låter som en värre vurpa än den jag gjorde när jag kampade med Sid på halt underlag...

http://dpossen.blogspot.com

Carro

8 mars 2012 17:10

Ja :-)

 
Nina

Nina

28 februari 2012 11:25

Det antijakt kurset skulle jeg gjerne lest mer om Carro!! :D

http://www.hundehjornet.blogspot.com

Carro

8 mars 2012 17:10

Det får vi försöka ordna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se