Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 3 februari 2012

Ny hemsida och nya kurser!

Av Carro - 3 februari 2012 15:41

Ute vräker snön ner, vilket ogillas. Jag ligger i soffan framför brasan med bråkig mage. Jag eldar så det blir sisådär 40 grader så hundarna håller sig lugna och snälla trots sina tråkiga liv. 


hundIDs hundkurser har fått ny hemsida och flera nya kursteman har satts upp. Följande kurser är planerade för våren 2012:


Filtkurs, start 5 mars.

Inkallningskurs, start 14 mars.

Plattformsträning, 14 april. (i samarbete med DailyDog).

Valpkurs - rivstart, start 28 april. (i samarbete med DailyDog).

Belöningsutveckling, 5-6 maj. (i samarbete med DailyDog).

Framåtsändandekurs (bruks och lydnad), 9 maj.

Fritt följkurs, 9 maj.

Lydnadsläger, 9-10 juni.


Spana in www.hundid.se Jag är riktigt nöjd med den nya designen.


Nu ska jag återgå till att göra ingenting och tänka på allting.

 
ANNONS
 
Gudrun & Alfons

Gudrun & Alfons

3 februari 2012 20:20

Men länken funkar ju inte! Not found! Har den blivit nerriven?

http://velourpojkenalfons.blogg.se

Carro

4 februari 2012 22:05

Nej men ge dig! Den funkar ju visst! Jag blir alldeles uppriven!

 
Gudrun & Alfons

Gudrun & Alfons

7 februari 2012 22:39

Ja, nu funkar det igen! Fin hemsida! Det kommer att gå som tåget! ;-)

http://velourpojkenalfons.blogg.se

Carro

9 februari 2012 17:21

Åh, vilken tur! Men jag hoppas det kommer gå bättre än tåget ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se