Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 16 september 2011

Plötsligt händer det

Av Carro - 16 september 2011 14:14

Idag har Sid bjudit på snurra, godbit, snurra, godbit, snura, godbit, snurra, godbit... Om och om igen med fint flyt, utan skräp och med härlig attityd. Dags att döpa! Jag som nästan, nästan, nästan "gett upp" och tänkt "nä, nu lockar jag!" kom i mål även med detta, HÄRLIGT!


Kaj har dessutom haft fyra tassar på plattformen idag och bjudit fyra tassar på direkt efter att ha blivit avkastad av en godbit. Ibland blir man glad av de små sakerna!


Saker att inte bli glad över: min dator dampar. Mer än halva mitt långa inlägg med höjdpunkter från i helgen är borta i cyberspace och idag har jag suttit vid datorn i tre timmar utan att få någonting gjort eftersom allt går. så. lång. samt. Jag är hemma och är sjuk vilket jag varit hela veckan och börjar känna mig stressad över alla de saker jag hade kunnat passa på att göra när jag ändå var sjuk. Suck. Sid har jagat kossor igen efter ett och ett halvt år sen första och senaste gången. Dubbelsuck. 


Och som om det inte vore nog så har jag upptäckt ett problem med min nya, svarta vän. SORG!


Nej, stänga av datorn, låta den vila sig i form och få någonting kreativt gjort kanske. Eller bara kurera sig. Trippelsuck.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se