Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2011

Ljus

Av Carro - 12 augusti 2011 19:02

Jag började dagen med att tillsammans med min familj ta farväl av min farmor som gick bort för ett par veckor sedan. Efteråt åkte jag hem till min syster och pratade länge om allt mellan himmel och jord. En tung, jobbig men ändå väldigt fin förmiddag.


Såna här dagar är jag så otroligt tacksam över min fina familj. De är verkligen världens bästa.


Jag åkte från syster till Ledinge för att hämta Lina, min andra tredjedel från tiden i Forshaga som flydde till Kiruna för att plugga naturguidning och som jag inte sett på över ett år. Hon kom med tåget till Stockholm i morse och Börnis (den tredje tredjedelen) hämtade henne på centralen. De har spenderat dagen i Norrtälje och vi ska spendera kvällen tillsammans allihop. Mamma Börnis kommer med ett gäng phalénevalpar också, så det blir fullt hus och garanterat en trevlig kväll att skingra tankarna med.


Resten av helgen har vi absolut ingenting planerat. Jag ska se till att suga ut så mycket det bara är möjligt av Linas besök här nere och krama henne så hårt jag bara kan tills hon åker tillbaka norröver på söndag. Fia har redan fattat tycke för henne, det är väl norrlandskärleken som knyter dem samman. Det är som att de förstår varandra och liksom möts i den sommarskeptiska känslan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se