Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 26 juli 2011

Jag ska (inte) lägga upp videoklipp

Av Carro - 26 juli 2011 14:49

Tycker det är lite komiskt att ingen av följande strategier fungerar för att lägga upp alla de videoklipp jag har i telefonen på datorn och vidare ut på internet:


1. Lägga över filer från telefonen till datorn (båda hänger sig).

2. Maila videoklipp till min mail ("kunde inte skicka "XXX"").

3. Lägga upp filmerna direkt på youtube från mobilen ("kunde inte publicera "XXX"").

4. Lägga upp filmerna från mobilen till Facebook (inga videoklipp kommer upp i biblioteket).

5. Lägga upp filmerna till Youtube-appen (hittar ingen "ladda upp"-funktion).

6. Lägga upp filmerna till Youtube från Safari (hittar ingen "ladda upp"-knapp i mobilversionen och i den fulla versionen är knapparna inte tryckbara).


Jag tar gärna emot fler förslag, jag har en läxa på utbildningen som jag går som jag inte får feedback på, på grund av detta, och tiden börjar rinna iväg. 


För övrigt så fungerar min dator igen. Jag trodde allt hopp var ute när den bara hängde sig, la ner verksamheten, dog och inte reagerade på några återupplivningsförsök eller visade några tecken på liv överhuvudtaget. Sen var vi och pratade med Elgiganten i Arninge och de kastade en blick på min laddare, bedömde den som Livsfarlig och rekommenderade mig att testa med en ny laddare. Fredrik fick köpa en ny till mig (de kostar väääldigt många pengar, helt galet) och nu funkar allting igen! Planerar en ordentlig rekond inom snar framtid då jag ska flytta allt som finns på hela datorn och spara ner det på den externa hårddisken. Förhoppningsvis kan sådana livsuppehållande åtgärder hålla den vid liv fram till december när skatteåterbäringen kommer.


Nu ska jag fortsätta svära över Youtube, iPhone och Facebook en timme till innan jag åker till Väsby för att träna med Emma och guldhundarna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gudrun

27 juli 2011 00:15

Har du testat att gå in i Bilder på telefonen o trycka fram pilen som hoppar ur rutan i vänstra nedre hörnet på den aktuella filmen så att du får upp alla alternativ som du kan göra med filmen, t ex publicera på YouTube? Det funkar för mig.

Carro

27 juli 2011 18:03

Japp, det är därifrån jag (bl.a.) har försökt publicera den på youtube, men det står bara "kan inte publicera "XXX"".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se