Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Nu - nu är det slut!

Av Carro - 12 juli 2011 21:43

Wiraspelen är över för i år och, jag vågade inte säga det förut men, vilket toppenår! Vi har haft strålande väder, duktiga huvudrollsinnehavare, mer än mindre skötsamma hästar, långa partynätter och fullt av de mest fantastiska av människor.


Jag kommer minnas Wiraspelen 2011 som...

...det år då den döva fick mig att gråta varenda dag i applådtacket

...då vi tog med oss hästarna till Åkersberga för att göra reklam

...då vi hästtjejer kände oss mer uppskattade än vad vi gjort på länge

...då spelen var fyllda av en otrolig spelglädje, engagemang och energi

...då alla kom på grillkväll i Kroken och vi kändes som en enda stor familj

...då vi lärde oss festlekarna "namnleken", "the bitch" och "fuckgame"

...då vi väckte brandmän på Tommys

...då jag glömde släppa av patron så han fick kasta sig av vagnen i farten

...då Freja tänkte trava in själv på plan under folkets sorgtåg efter Kristinas död

...då vi vallade en vilsekommen höna genom halva Wira

...då vi åkte till Skebo och lastade en motvillig 300 kg tung gris med hjälp av kokt spaghetti

...då jag körde över min telefon

...då Amanda tog körkort

...då jag suttit helt förtrollad och lyssnat till Göran Engmans historier

...vi fick en fyllegubbe i hästgänget

...då jag och Charlie skrev en vägbeskrivning till Wira av Gyllene Tiders "Harplinge"

...då jag höll på att svettas ihjäl i Jeepen

...då jag spelade häst medan Charlotte anspelade på sex under ett hysteriskt roligt framträdande på premiärfesten och Thereses underbara tolkningar av låten

...då jag kunde ha flätor för första gången på väldigt, väldigt länge

...och mycket, mycket mer.


Mina älskade lakejsystrar

 

Min älskade hatt


Nu ska jag ta hand om mina myggbitna, sönderkliade ben och alla tusentals blåmärken samt sova igen alla förlorade sömntimmar. Men inte utan att bara längta tillbaka, tillbaka, tillbaka. 49 veckor kvar...


 

Alla bilder är tagna av vår bästaste fotograf Krille Belfrage och oärligt stulna från hans Facebooksida.  Åkersberga - Wira bruk

Mel. Harplinge/Gyllene Tider

Ny text: Chacarro och Carrlotte


Om du en sommardag

Befinner dig i Berga

Och livet känns för high tech

För mycket stadsmiljö


Börja då vid Statoil

Ta höger i rondellen

Ut på 276:an

Och kör mot Furusund


Snart så blir det 70

Se upp för alla kameror

Fortsätt ut på landet

Förbi en sopstation


Se upp för moppedister

Kör om en gammal traktor

Stressa ej i kön

Som ska till Ljusterö


Du vet att du är halvvvägs

Vid Åsättraskylten

Stanna för en stund

Och köp en liter gubbar

Här kan du svänga av

Mot busshållplatsen Skogen

Men dit ska inte vi

Vi är på väg till Wira, Wira


Ett hopptorn ner i Ruggen

Som vi passerar vidare

Vår väg går upp och ner

Våga inte köra om


Snart kommer det en raka

Och du är ganska nära

Ett avstick ner till färjan

För en burgare med strips


Höger-vänster genom Kulla

Se upp för coola hästar

Och om du kör för långt

Kan du ta ett dopp i Viren


Ser du alla röda stugor

Människor med hucklen

Då har du nått ditt mål

Och lever svunnen tid

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se