Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 6 juli 2011

Photoshopa en timme...

Av Carro - 6 juli 2011 02:48

...sa jag klockan tolv. Det blev tre, på grund av att datorn inte behagade komma igång förrän strax efter ett. Hade planerat massa bildfix till min egen hemsida, en kompis kennelhemsida och en kompis blogg. Det blev mest jobb med kompisens blogg, en början till en ny design av den kan ni se på ridersdiary.blogg.se. Det är för övrigt den hästen jag rider i Wiraspelen.


På tal om det så red jag för första gången för i år inne på scen idag. Gick ut med inställningen att jag skulle "åka häst", hålla mig kvar och styra så gott det går. Antagligen var det den totalt prestigelösa inställningen som gjorde att det gick så bra! Glen är så otroligt fin, världens finaste häst :-)


Sid har fått träna lite lydnad idag men det blev mest frustrerat. Det är vissa saker vi bara inte får ordning på, som koordinationen i vänstervändningarna i fria följet till exempel. Vi får ordning på antingen bibehållen kontakt, bra bakbensrörelser, bra frambensrörelser eller bra rytm men aldrig flera delar på samma gång. Knivigt! Vi tränade också lite tricks, backandena var bra men jag undrar hur svårt det ska vara att lära en hund att snurra egentligen. Vi tar nya tag i morgon!


Nu ska jag sova, så fort jag kan slita mig från en trevlig chat med Karin. Bjuder på Charlottes nya, fina header så länge. Hoppas hon kommer gilla den lika mycket som jag gör. Det kanske blir en del småfix på den innan den blir definitivt klar, men det känns skönt att vara på gång med någonting och känna inspirationen flöda :-)


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se