Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Mitt inlägg i Spotifydiskussionen

Av Carro - 17 maj 2011 11:27

Ja, jag blir oerhört trött på de som klagar på att Spotify begränsar sin gratistjänst. Jag tycker det är fruktansvärt sniket att inte kunna tänka sig att betala 49:- eller 99:- för obegränsad tillgång till musik. Jag tycker det är respektlöst mot de musiker som står bakom musiken man påstås älska. Jag önskar att mer pengar från Spotify gick till upphovsmännen som skapat all den musik som i alla fall mitt liv skulle vara betydligt fattigare utan.

99 kronor är en pizza och en läsk. 49 kronor är inte ens en öl på krogen. Men obegränsad tillgång till musik är inte värt det? Man får prioritera som man vill, men sluta klaga. 

Vad jag anser om nedladdning behöver jag kanske inte ens nämna? 

 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

17 maj 2011 11:32

För de som klagar; det finns faktiskt andra gratisprogram liksom spotify som fortfarande är gratis, men är ni så lata så ni inte orkar leta reda på dessa kommer iaf inte jag att tipsa er! :P Jag håller med carro!

http://ridersdiary.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se