Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Bloggar från mobilen

Av Carro - 24 september 2010 21:19

Det verkar funka att blogga från mobilen, även om det långt ifrån är lika enkelt som från datorn. Jag längtar efter en iPhoneapp, då kan det nog bli mer bloggande av. Jag saknar det!Kom hem sent i onsdags kväll efter kursen för Niina Svartberg. Lina och Hundtränaren hade arrangerat kursen helt fantastiskt. Man kände sig väl omgändertagen hela tiden, behövde aldrig stå undrande och aldrig gå hungrig. En riktig minisemester med kanonbra hundträning. Jag har skrivit om träningen men det ligger på datorn, som jag inte får igång internet på. Får se hur jag kan lösa det så ni kan få ta del av tränigen här på bloggen också. Sid skötte sig i alla fall som den pärla han är och träningsmotivationen sköt i höjden igen. Men som vanligt när den gör det så fortsätter jag med jobb massa dagar i sträck. Är ledig på söndag sen väntar ytterligare jobb. Jag klagar väl inte, men det hade varit trevligt att hinna träna lite. Jag lägger upp korta övningar och kör lite på morgon- och kvällsrastning vilket är min och Sids enda egna tid tillsammans. Igår tränade vi signalkontroll och nedläggande från utgångsställningar med kopplet som belöning. Kanonpass med så enkla medel. Han är så fin. Måste spara på batteriet nu ifall bilen inte vill gå hela vägen hem från Ledinge. Det är alltid ett vågspel att ha en gammal Våffla.

 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

25 september 2010 18:47

Vad duktig du är. Med tekniken menar jag, själv är jag technologically challenged.

http://dpossen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se