Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

Den sista liverapporten från Mariakurs

Av Carro - 31 augusti 2010 21:39

Vi ändrade plan för sista passet och körde två kedjor. Kedjorna gick båda två helt ok men inte perfekta, vilket jag väl inte direkt hade väntat mig heller. Vi måste göra mycket mer kedjor från och med nu, vi kan ju faktiskt en hel del saker som vi kan använda oss av. Nu är det en kedja varje pass från och med nu. Kort eller lång spelar mindre roll. Att tänka på är att utvärdera vad som går fel i kedjorna och utmana sig själv i att nästa gång man gör en kedja ska man inte ha samma fel. Är taggad och full v inspiration. Det var synd att vi inte hann med något saktagående, men det kanske är ett tag kvar till högre klass så vi hinner. (inlägget skrevs direkt efter att vi avslutat sista passet, men blev inte publicerat förrän nu, så halv-live då).

 
ANNONS
 
Anniken

Anniken

31 augusti 2010 21:44

Har massevis med bilder på dere som jeg skal gå igjennom i morgen - mailer om det blir noen riktig bra! Sid er fotogen :)

http://www.annikens.no

Carro

1 september 2010 08:34

Åh ja vad roligt! Har inte mycket bilder på Sid eftersom jag inte äger någon egen kamera så jag blir jätteglad!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se