Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Forumberoende

Av Carro - 17 augusti 2010 21:42

Har haft ont i magen och legat på soffan hela dagen, tittat på fler Vännerrepriser och diskuterat hundträning och annat hundigt på olika hundforum. Känns inte helt okej att ha haft två riktiga slödagar så här nära varandra, framförallt inte för den lille malinuttens skull. Helt dagvill är jag också, det blir väl så när man inte gör någonting på dagarna. Funderade på om det var igår jag var med syster och tränade lydnad i Riala, var tvungen att titta på mobilen och det sparade spåret jag gick åt Jax vilket datum det var och det visade sig vara i fredags, illa.


I förmiddags gick vi promenad med Jax, Mira och Cicci och på eftermiddagen har vi pillat med lite fler tricks inomhus. En platsliggning på nån dryg minut har han legat också, sen tog mitt tålamod för att "stå stilla och glo" slut.


I morgon hoppas jag att jag är piggare och ska försöka ta mig upp till RBK för lite lydnadsträning. Vi ska till Maria Hagström om två veckor och det känns inte som att vi kommit någonvart alls sedan förra samlingen. Känns som att det är dags att damma av lydnadstalangerna och fundera över vad vi behöver jobba med under dagarna med Maria. Just nu känns tävlingsstart i oktober långt bort, men det växlar från dag till dag.

Hund · Sid · Vardag
 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

18 augusti 2010 10:16

Åh, vad är det ni ska tävla i då? Lydnad eller kanske spår?

http://dpossen.blogspot.com

Carro

18 augusti 2010 11:55

Spår hade vi tänkt :) Klara i skogen men inte på planen om man säger så...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se