Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Ryttarinnan

Av Carro - 27 april 2010 12:03

Tack för alla glada kommentarer på att jag börjat blogga igen, det är sånt som får mig motiverad till att göra det :) 


Har bara sex veckor kvar i skolan nu, sen är det slut. Förståeligt nog så är det en hel del plugg att göra och jag borde spendera mina dagar just här, framför datorn, och studera stenhårt. Problemet är att jag mest får inspiration till photoshop, hemsidebygg och bloggdesign. Det blir överslagshandlingar, när jag vill pilla med Marimicks hemsida men borde plugga psykologi så slutar det med att jag surfar runt på facebook eller aktivhund istället. Jag har inte mycket självdiciplin, det är väl en av mina största brister...


I helgen var jag som sagt ute och red, för första gången sen Wiraspelen förra året. Och det var första gången jag red ordentligt för första gången på flera år. Jag red ett stort, kraftigt halvblod som var en liten bitch ut i fingerspetsarna. Redan i första traven bevisade hon att hon hade förmågan att springa ifrån mig och att hon var en madame som inte skulle stå ut med vilken behandling som helst från min sida. Det tog halva ridturen men sen klickade vi. När man väl hittade knapparna på henne och fick all den kraften ihopsamlad så var hon helt fantastisk att sitta på. Det häftigaste var att jag kunde! Jag trodde verkligen att jag hade tappat allt vad teknikridning hette och skulle vara förpassad till att "åka häst" tills jag bestämde mig för att lära mig på nytt, men lilla Bettan plockade fram ryttarinnan i mig bit för bit. En otroligt häftig känsla!


Vi får se om det kanske blir ridning redan till veckan, då jag eventuellt ska låna en kompis häst. Men jag tror tyvärr inte jag hinner, med tanke på min brist på självdiciplin. Till sommaren däremot, då blir det både Wiraspel och förhoppningsvis medryttare på en quarterhäst. Jättekul!


Som ytterligare ett bevis på min självdiciplin ska jag nu bege mig ut i skogen med syster yster och spåra med våra malinutter. SEN ska jag plugga.


So long!

 
ANNONS
 
Lyllan

Lyllan

27 april 2010 12:48

Har oxå grymt dålig självdiciplin, det är bara att få tummen ur r*ven och göra det man ska istället. Men gör man det? Nej.. Haha, usch säger jag bara. Vadför göra något tråkigt nör man kan ha roligare? Dåligt att tänka så..

Har nyss oxå börjat rida efter ett långt tag, och det är så otroligt mycket svårare då, och aj vilken träningsvärk man får =P

http://gasoline.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se