Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Påsken

Av Carro - 6 april 2010 21:03

Påsken firades i Sundsvall tillsammans med min släkt. Vi firade även min födelsedag däruppe och jag fick massor med fina presenter. Det är så jäkla bra att skriva önskelista, fick bara saker jag verkligen ville ha! Vissa till och med riktigt oväntade, till exempel att mina mostrar som inte är sådär jättehemma på hund (för att uttrycka sig politiskt korrekt) köpt tjänstetecken, spårlina och godishållare till mig och Sid! Ett par ordentliga träningsbyxor och walkie talkies (!) från mamma, pappa och syster med familj satt också väldigt fint på plats. Nu jäklar ska det tränas skogsarbete!


På påskdagen pkte jag och mamma till Birsta city och shoppade kläder till bal och avslutning. Jag är så nöjd med kläderna, helt underbara! Kan en svart moccakavaj med guldfärgade dragkedjor och utsmyckning bli så mycket annat? Längtar efter att få använda dem!


Resten av påsken har bestått av regn, dis, massa god mat och efterrätter och det bästa av allt - förkylning. Har varit däckad i soffan både i går och hela eftermiddagen idag. Jag borde kanske inte ha åkt på hundträningen idag, men med hostmedicin, nässpray och ipren har det gått riktigt bra. Nu är både hostmedicinen och nässprayen slut dock så jag fasar lite inför natten. Tur att träningen inte börjar förrän tolv i morgon...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se