Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Alla inlägg under februari 2010

Av Carro - 3 februari 2010 20:26

Har känt mig nere flera dagar nu av massa uppenbara och inte fullt så uppenbara anledningar (bl.a. all den här förbaskade snön som håller på att få mig galen!). Igår hade jag verkligen noll inspiration till att göra någonting överhuvudtaget, jag började till och med jobba på ett skolarbete som inte har deadline förrän i maj!


Har dragit mig för att träna hund en period nu, nån vecka drygt som börjat kännas som en evighet. Igår körde jag ett pass med ligg-generalisering med Sid och det kändes så härligt att vara igång igen. Idag har han fått flera shapingpass, bl.a har vi påbörjat krypet och tränar läggande under gång inomhus.Det är härligt att vara igång med hundträningen igen, ingenting blir bättre av att låta bli det.

ANNONS
Av Carro - 2 februari 2010 16:22

Kom precis hem från en promenad med Börnis och Linus i snöovädret. Sid fick gå i långlina och tränas på att hålla koll på oss och ta spontan kontakt under lösa former. Han skötte sig ypperligt bra. Nu ligger han och blundar på golvet och jag ska sätta igång att plugga.


Har varit hemma idag då en dunderförkylning slog till under natten och det blev inte många timmars sömn. Jag har hela dagen gått med förhoppningen att det ska va en såndär en-natts-förkylning men det verkar tyvärr inte så. Halsen börjar tjocka till sig och näsan täppas igen mer och mer. Usch, jag vill verkligen inte vara sjuk. Jag behöver vardag.


Längtar efter varm nyponsoppa med glass och mandelbiskvier. Tror nog jag ska ordna lite sånt som belöning när jag pluggat duktigt en stund. Två uppgifter ska vara klara till i morgon, bara att sätta igång.


So long.

ANNONS
Av Carro - 1 februari 2010 19:43

Nu regnar det tennisbollar över världens bästa Ebba. Vi fick en fin sista dag i Semmersby hos mamma och pappa då vi gick promenad i snön, kastade pinnar och nosade rätt på husse.


Jag är så tacksam för alla fina stunder och alla underbara minnen vi har tillsammans. Saknaden är enorm.Ebba 2003-03-20 - 2010-01-29  


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se