Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

Min vackra

Av Carro - 25 februari 2010 19:21

Här är två bilder jag verkligen gillar på Sid. Den översta är tagen av Carina Brottman och den under av kennelmamma Åsa. Det skiljer två eller tre månader mellan bilderna (yngst på den övre). Är han inte den vackraste malinutten ni någonsin skådat?


   


Vi sjukar oss fortfarande. Sid har nog inte vinterkräksjukan, han har bara spytt ordentligt en gång. Han börjar bli ruskigt pigg nu i alla fall. Med mig är det värre, har förbaskad rethosta och kommer stanna hemma i morgon också. Ska expresskurera mig inför resan till Örebro i helgen.

Bilder · Sid
 
ANNONS
 
Cicci

Cicci

25 februari 2010 20:44

Nej.

http://www.familjenkaos.dinstudio.se

 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

26 februari 2010 12:01

Krya på dej! Och Sid-bilderna är vrålsöta.

http://dpossen.blogspot.com

 
Madde

Madde

27 februari 2010 20:55

Tack för inlägget i min blogg. Ja, jag håller med dig fullt ut!
Jag hoppas jag får en malle som passar sig allt ;)
Roligt med en ny blogg för mig att följa! Hit ska jag komma o besöka fler gånger!
Madde

http://madelenelundin.blogg.se

 
Thina o hundar

Thina o hundar

6 mars 2010 19:50

Hej brukar läsa din blogg o se ibland så hittar man små tips som är till nytta. Är visserligen ingen Malle älskare men måste säga att den undre bilden gillar jag skarpt. Vilket uttryck. Lycka till i fortsättningen

http://hotnshamless.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se