Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

På sofflocket

Av Carro - 24 februari 2010 17:21

Det här kallar jag tajming! När jag ligger på soffan med rethosta, huvudvärk och orklöshet så ligger Sid på golvet med vinterkräksjuka (eller något liknande, han har spytt ett par gånger, rosslar i halsen och är så lugn att Börnis tyckte om honom idag). Det är skönt att slippa ha dåligt samvete för honom när jag inte har lust att gå minsta lilla meter.


Nu måste jag dock pallra mig upp och diska och sen hoppa ner till Konsum och handla middag och frukost. Sen kommer Börnis och ska plugga med mig ikväll, ÄNTLIGEN tillbaka från Stockholm!


Sid har nog ont i halsen också, han stal nyss en av mina Vicks blå...

 
ANNONS
 
Cicci

Cicci

24 februari 2010 17:36

Kolla halsmandlarna på skyddshunden... eller har han ätit något olämpligt. Jax spydde upp en hel (!) vante i lördags, troligen legat i magen ett par dagar. Krya på er! Kraaaaam.

http://www.familjenkaos.dinstudio.se

 
Börnis

Börnis

24 februari 2010 17:43

Jag skyndar mig över för att mata dig, umgås med dig, ge dig en kram och ge dig lite samhällsekonomikunskap :)

http://www.noblenadirs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se