Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Full dag

Av Carro - 23 februari 2010 12:07

Började med spårlektion i förmiddags, fullkomligt älskar min skola!


Resten av dagen kommer jag spendera 1) här framför datorn 2) i skogen och träna uppletande 3) på möte med Kerstin 4) hemma pluggandes samhällsekonomi 5) på Forshaga BK för skyddslicenskurs


Men först ska jag äta lunch! Trots jättefrukosten i morse är jag vrålhungrig nu.


Och väldigt lycklig eftersom min älskade Börnis kommer med min nästan lika älskade Jeep i morgon så jag kan ta mig till Örebro i helgen :D Allt löser sig till det bästa, jag får hit Börnis som fastnat i snökaoset i Stockholm OCH jag slipper ta tåg eller slirig Volvo till Örebro. Skulle kunna dansa runt i lägenheten om det inte vore för att Sid blir så jäkla hypad då. Jag tror inte han tycker jag dansar bra...


So long!

 
ANNONS
 
Börnis

Börnis

23 februari 2010 12:23

Hihi, vad kul att någon saknar mig

http://www.noblenadirs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se