Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 22 februari 2010

Ett L from hell

Av Carro - 22 februari 2010 09:13

Nej, riktigt så illa var det inte - men det mesta som kunde gå fel gjorde det i helgen när jag och mina kompisar gick ledarutveckling steg 1 hos Studiefrämjandet i Sunne.


Snöstorm, bil som vägrade starta, igångputtning av samma bil, dålig sömn, för lite sömn och blankhala vägar är lite av det jag kommer minnas från den negativa delen av helgen. Till den positiva hör nya bekantskaper, givande diskussioner, god mat, trevliga ledare och det faktum att Sid var hos Lina så jag slapp gå ut mer än nödvändigt i ovädret ;)


Har lärt mig massor i helgen och jag är glad att jag tog chansen att gå utbildningen. Funderar starkt på att gå de andra tre stegen också, om inte annat så för den goda maten!


Aperopå ingenting så är jag väldigt förtjust i bloggplatsens nya system för att lägga inläggen i kategorier, problemet är väl att jag kommer på nya kategorier hela tiden... 
ANNONS
 
Lina

Lina

22 februari 2010 09:43

Tyckte också att utbildningen var bra, och funderar precis som du på att fortsätta med de andra stegen :)
Kul att ses var det :)
Kram

http://hundtranaren.bloggplatsen.se/2009/11/08/216

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se