Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Dagmar

Av Carro - 18 februari 2010 21:27

Har haft första kurstillfället med min projekthund, en pigg och glad liten pomeranian som heter Dagmar med sin matte Sara. Jag är väldigt glad över att ha hittat ett klickertränande projektekipage, det ska bli jätteroligt och spännande att jobba med de i en dryg månad nu.


Och det är väl inte på lnåga vägar bestämt, men det kan hända att det flyttar in en spetsmentalitet hos familjen Ersenius/Forsberg i framtiden, i alla fall om Erseniusdelen av familjen får sin vilja igenom. Vi ska åka och snusa på valpar snart, så får vi se om det kan få Forsbergarn att smälta. Tiden får utvisa.


I helgen ska jag på ledarskapsutbildning (för människor), det blir nog roligt. Är väldigt nyfiken på vad vi ska ha för oss. Det är jag och ett gäng hunkare (hundkunskapare) som ska dit, plus att Lina också ska gå så det blir jätteroligt. Massa hundsnack hoppas jag det blir mellan allt prat om grupperingar, att leda en grupp och så vidare...


Nu ska jag kolla igenom avelsuppgiften till i morgon, skriva lite träningsdagbok över passet med Dagmar och skriva på ansökan till personlig försäljning. Eller nej, sova var det ju...


God natt!

Hund · Skola
 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

19 februari 2010 18:17

Projekthund, är det nånting ni gör för skolan eller? Att prova på att vara instruktörer liksom?

http://dpossen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se