Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Snart åker vi hem

Av Carro - 22 januari 2010 13:31

För första gången den här terminen. Jeepen är fortfarande på verkstan så det blir till att ta tåget för mig och Sid. Jag sa ju att jag skulle fortsätta ta tåget hem även efter att jag skaffat bil, men under de två månader som jag haft körkort har jag ännu inte åkt tåg en enda gång, däremot kört fram och tillbaka till Stockholm X antal gånger. Det är lätt att hitta på anledningar till att ta bilen när det är så roligt att köra bil och dessutom så mycket friare och mindre stressigt. Just nu är det dock inte så roligt - slaskigt, halt och jävligt - så just idag var det inte svårt att hitta argument för att åka tåg. 


Dessutom skulle jag inte slutat förrän vid tre idag och bilen skulle inte bli klar förrän tidigast tre. Om jag hade åkt direkt från Karlstad då skulle jag säkert inte vara hemma förrän allra tidigast nio. Det blir jag i och för sig inte nu heller, men ändå.


Lite sur över att vi fick hela eftermiddagen ledig och bilen dessutom blev klar tidigare, jag hade nämligen kunnat åkt redan vid tolv och just idag vill jag komma hem så fort som möjligt. Min bror går nämligen ut polishögskolan idag och vi ska fira honom ikväll. Jag är nog världens stoltaste lillasyster och längtar galet mycket efter att få krama om min snutbrorsa. Så nu vill jag bara HEM!


I väntan på att klockan ska bli fyra och det är dags att ta bussen till Karlstad tänkte jag först och främst packa och dona men också hinna träna lite med Sid och kanske plugga. Det blir till att sätta igång snart då. Fröst och främst ska jag spela klart mitt parti hjärter på datorn, jag håller på att vinna över både fiktiva Fredrik, Kråkan och Ebba!


I helgen bär det sedan av till Rånäs där jag och Fredrik ska ha en riktig lyxhelg och bara rå om varandra. Hundarna är utportionerade hos Åsa & Anders och Cicci & Mats så vi har bara oss själva att tänka på. Det ska bli härligt och jag hoppas på att få samlat på mig massa ny energi.


So long!

 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

25 januari 2010 14:35

Nu har jag träffat knasiga Sidden igen, när får man träffa DEJ nästan gång?

http://dpossen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se