Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Mycket nu

Av Carro - 30 november 2009 22:19

Isch, jag gillar inte att ha så mycket att göra som jag verkligen inte vill lägga ner tid på. Har tusen saker i skolan som ska vara klart till terminens slut och jag bara skjuter fram det och skjuter fram det. Det är inte ett bra beteende. Idag hade jag verkligen inte tid att träna hund, hade dessutom ett viktigt telefonsamtal jag var tvungen att ringa före sju, massa plugg och en lägenhet att städa. Vad gör jag? Jo, jag tar bilen och åker ner till hundstallet och tränar. Bara en timme... Tjena. Blir kvar ett par timmar och till råga på allt drämmer jag bilen rakt i ett plank och krossar alla baklampor. Tack och lov kunde Glenn hjälpa mig att byta (och tack och lov hade Torbjörn så lägligt skänkt mig några gamla Volvodelar i helgen), men det var en sån där oförutsedd händelse som jag inte hade tid med... Jag har verkligen noll självdiciplin.


Bilen går sådär. Den drar åt höger, vet inte om det beror på att ena framhjulet är smalare än det andra eller att det är nåt knas med framvagnsinställning eller nåt. Jag kan inte sånt. Fredrik får ha den hemma nästa vecka för att byta däck i alla fall. Jag tar med Jeepen till Karlstad och försöker att inte köra sönder den. Jag vill inte köra in i ett plank igen, var alldeles skakis.


Hundarna sover och jag borde göra detsamma. Det blev lite mycket med två sökpass, ett lydnadspass och ett pass med Rikard för Askari och ett lekpass med IPOgruppen, ett lydnadspass och ett pass med Rikard för den lille. Det vart lite mycket överhuvudtaget när man egentligen borde varit hemma och pluggat. Jag har egentligen inte tid att tävla i helgen och jag har egentligen inte tid att åka hem helgen därpå, men jag blir irriterad när jag ska tvingas välja bort saker jag vill göra till förmån för saker jag inte vill göra. Tre veckor till, sen kan jag träna med gott samvete. Ett halvår till så är det över.


Usch, nej sova lite kanske. Så här blir man inte piggare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se