Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 27 november 2009

Mot Göteborg!

Av Carro - 27 november 2009 07:44

Gud vad jag flänger, men så är det ibland. Nu ska jag bara ha en lektion och sen drar jag vidare neråt mot Göteborg. Fast som tur är ska jag inte hela vägen till Göteborg, men det är ändå tillräckligt nära för att få höra Mojjedialekt och tillräckligt långt borta för att inte bli alldeles skadad.


Ni vet väl att det var göteborgare som orsakade att Telia ställde tillbaka klockan två timmar i somras? De ville nämligen ha en (mer) rimlig chans att komma ikapp oss andra...


Tur som sagt att jag inte ska hela vägen ner till Göteborg, tror ändå att det är längre söderut än jag någonsin varit i Sverige. Eller, hur förhåller sig Uddevalla till Borås? För i Borås har jag tydligen varit, på kapplöpningsbanan där. Vet inte om jag la märke till att jag var i just Borås dock, men det räknas tydligen ändå.


Ska sluta svamla om mina dåliga geografikunskaper och dra till skolan istället.


So long!

 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

27 november 2009 12:29

Själv var jag minsann i Lund förra året på en doktorand-kurs... Och hälsade på Bissens uppfödare lite när jag ändå var där. Då blev det riktig dvärgpinscher-fest. Ha så kul!

http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok

 
Ingen bild

Carro

29 november 2009 14:56

Ja det har varit belgarprat från morgon till kväll, det gillar vi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se