Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Åh nej

Av Carro - 26 november 2009 20:04

Det såg i början på veckan ut som om det skulle bli spöregn hela veckan, men det har varit fint väder två eller tre dagar nu, otroligt! Idag var det lite surt dock, då jag verkligen inte har tid till hundträning. Jag har så mycket skolgrejer att göra att jag inte var jag ska börja. Suck.


Gjorde klart en uppgift om terrorism idag som var ruskigt svår, bland de svåraste nötterna jag någonsin varit med om. Så svårt att skriva om ett ämne man är så lite insatt i och dessutom försöka sätta sig in i hur idioterna tänker. Den är klar nu i alla fall och jag blev nöjd tillslut.


Skickade också in min loggbok till projektet för första gången den här terminen, den ska egentlgien skickas in en gång i månaden.


Nu har jag att välja mellan biologi B, religion, samhällskunskap, livräddning, träningsschema (människor) och litteraturhistoria. Det är det som känns mest prioriterat i alla fall, sen finns det annat att göra också. Bara att böra pricka av!


Ska plugga fram till nio, sen gå en sväng med Börnis och avsluta dagen med disk, lite städning och packning inför i morgon. I morgon åker nämligen jag och pojkarna söderut/västerut och hälsar på Sids syster Mia med familj och köper bur till bilen! Hoppas på massa hundträning och trevligt sällskap i helgen.


Allt för nu, so long! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se