Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Vad blev det av kvällen?

Av Carro - 14 september 2009 22:44

Jag, min dator och min hund gick till Lina och åt middag och kollade på TV. Vi har haft en väldigt mysig kväll och jag känner mig avslappnad trots att jag inte gjort något mer av det som stod på "bordelistan". Istället har jag gjort massor av feel-goodthings och med tanke på förra veckans humör känner jag mig väl värd det.


Jag har internetshoppat och det höll på att barka i väg totalt om inte Lina hade hindrat mig med det starka ledarskap hon har. Jag hittade ju både digitalkameror, iPhones och stationära datorer (dregel, dregel) som bara lockade på mig. Jag har nämligen kommit på att jag behöver de tre sakerna väldigt mycket. En digitalkamera äger jag inte efter förra sommarens bilstöld (vilket påminner mig om att jag måste ringa upp försäkringstanten), en iPhone är nästintill nödvändig eftersom hela mitt liv (framförallt min kalender) numera ligger på google (tack för den Fanny!) och är oåtkomlig med min GPRS-mobil. Det är väldigt handikappande. En stationär dator skulle passa perfekt på mitt skrivbord i mitt nya arbetsrum i Starrmora som jag kommer få när Fredrik bygger ett förråd åt sig själv och slutar använda mitt arbetsrum som förråd. Då skulle jag kunna använda laptopen enbart till resor och inte fylla den med massa onödigt crap som dragit ner prestandan på den till botten.


Nog drömt, det blev lite andra feelgoodprylar istället. En extern hårddisk kändes som ett väldigt bra substitut till den stationära datorn. Märkte att det enbart skiljde en hundring mellan de på 500GB och de på 1TB, så en på 1TB fick det bli. Längtar efter att få fylla den med photoshopfiler, bilder och musik så min dator äntligen kan få andas ut igen. Jag tror den känner sig som någon med alldeles för små kläder och för hårt åtdraget skärp just nu. Jag hoppas och tror att få bort allt onödigt kan höja prestandan en aning igen. Köpte också de fyra böckerna i Twilightserien på engelska och kollade runt på andra fantasycollections som jag tycker skulle passa väldigt bra i min bokhylla. Jag börjar planera för min permanenta flytt hem till Starrmora som ska sätta min prägel på huset till ungefär 80%. Det är så stor del som Fredrik har på utsidan av huset så det är inte mer än rättvist.


Som sagt, så mycket annat har det inte blivit gjort men det kan vara skönt det också ibland. Nu ska jag och Lina ta våra jyckar och gå ut en sväng och sen blir det marsch i säng. Börjar som sagt väldigt, väldigt tidigt i morgon.


So long! 

 
ANNONS
 
Lina

Lina

15 september 2009 07:28

Hahah, första gången någonsin jag får höra att jag har starkt ledarskap, har hänt MÅNGA gånger att hundtränare, utställningsdomare m.m sagt att jag har fördåligt ledarskap =P

http://mybutterfly.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se