Kontrollerad lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Borde och inte borde

Av Carro - 14 september 2009 18:19

Efter två timmar vid datorn har jag kunnat stryka tre och lagt till fyra saker på att göra listan. Nu gör det ont i både axlar och fingrar. Jag har laptopsaxel och tangentbordsfinger alltså.


Nu ser det ut ungefär så här:


Borde:

 1. Skriva ut och skriva praktikomdömen
 2. Skriva annonser
 3. Plugga x4
 4. Fortsätta planera höstens kurser

Vill:

 1. Gå till Lina och äta
 2. Skriva ut och rama in massa bilder
 3. Skriva Sidlogg
 4. Göra om på hemsidan
 5. Blogga om helgen
 6. Läsa (såklart)

Ska påbörja punkt 1 på borde-listan. Sen tar jag min dator och går till Lina för att äta. Där ska jag börja på punkt 4 och 5 på vill-listan. När jag kommer hem blir det nog punkt 2 på vill-listan och därefter punkt 3 på vill-listan. Eventuellt lite punkt 3 på borde-listan också. Om jag klarar att hålla mig så länge från punkt 6 på vill-listan. Det märks. Noll poäng i pluggdiciplin idag. Det går inte bra nu.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se