Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Nu är han hemma

Av Carro - 31 juli 2009 21:22

En liten rapport från dag 1.


Att han är en go skit går helt klart inte att ta fel på, han vill gärna upp i ansiktet, ligga i soffan, vara nära och pussas. En riktig gosinutt. Men han hatar att vara inomhus, han har försökt ta sig igenom vardagsrumsfönstret ett flertal gånger (har inte riktigt förstått det där med fönsterrutor, det kallas aptitretare i hans värld). Vi har gått några småpromenader och han ser så söt ut när han vill upptäcka hela världen på en gång och samtidigt ha koll på mig och Fredrik.


Katterna var skitäckliga, framförallt Kråkan som ju är dubbelt så stor som vad han är. Ebba och han har nosat på varann genom galler och det är viftande svansar och nyfikna blickar, hoppas det håller i sig.


För tillfället ser det ut som om vi slängt ett gosedjur på golvet, mycket intryck att sortera nu när batterierna väl tog slut.


Samma för mig, jag är helt slut efter dagen. Ska dö framför en film en stund och sen hoppa i säng. I morgon ska Sid och husse bonda medan jag är på SBM, beroende på reslutat av bondandet får Sid kanske hoppa in en stund på Finnbergas ur-och-skur-dagis med syskonen som är kvar.


SBM ska bli riktigt kul, hoppas få se många spännande hundar och heja på syrran m.fl


Blev en trött rapport, men det är väl så det är att va småvalpsförälder?


So long!

Sid
 
ANNONS
 
Ingen bild

Börnis

31 juli 2009 23:21

Låter toppen =) Ser framemot att läsa fler rapporter om hur det går!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se