Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Plan för kvällen

Av Carro - 13 juli 2009 19:15


Askari: fastrullemarkering, framåtsändande till target
Squid: lösrullemarkering, budföring med våld
Pouge: lösrullemarkering, framförgående
Missy: rutan, apportering med dirigering
Pavlov: rutan, apportering
Resten sparar vi till i morgon.

 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

13 juli 2009 21:21

Öh... budföring med våld? Får en bild i huvudet av hur nån gömd figge rusar fram mitt när hunden springer från person A till person B och börjar sparka och slå hundstackarn. MEN jag gissar att det egentligen rör sej om nåt helt annat...

http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok

 
Ingen bild

Carro

17 juli 2009 00:24

Budföring med våld är ett lite missvisande namn, men det innebär helt enkelt att hunden kastar sig upp i famnen på mottagaren, det är alltså hunden som utför våld mot mottagaren och inte tvärtom. Underbart charmerande!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se