Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Hundlös

Av Carro - 31 maj 2009 22:13

Dagen har bestått av städning och packning, städade ur boxen i stallet ordentligt inför sommaren och nya hyresgäster samt packade ihop massa grejer hemifrån att skicka hem med Fredrik, däribland två hundar...


Vid halvsjutiden rullade Fredrik hemåt med både Ebba och Askari, så nu är jag helt hundlös i en vecka framåt, vet inte riktigt hur jag ska klara mig.


Fyra dagar plus avslutning kvar i skolan nu innan det är dags för ledighet. Eller nja, ledig så gott det går i alla fall (hemma åtminstone).


Två dagar kvar till beräknad valpning, jag håller på och dö. Kolla in tjockisen på www.wirabruks.se Galleri/Lava och B-kullen. Får se hur många som behagar komma ut.


Kvällen har jag spenderat framför photoshop så nu har jag ont i ögonen. Lägger upp bilden här sen.


I morgon ska vi titta på mentaltes av alla hundarna och fika hoppas jag. Det återstår att se.


Nu, eller snart, godnatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se