Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Tårta!

Av Carro - 31 mars 2009 18:02

Fanny och Thomas har åkt till Bergen för att hålla tränarutbildning och kommer hem igen på torsdag. Så det blir ett par dagar ledigt (förutom rastning och så med alla hundarna förstås) och en tjej som heter Karine kommer hit och bor med sina två (?) hundar. Glad att det har gått en vecka så jag har hunnit komma in i det norska språket lite bättre, för en vecka sen hade jag säkert inte fattat ett smack av vad hon sa - nu hoppas jag jag kommer göra det.


Eftersom Fanny och Thomas är borta i morgon överraskade de mig med tårta i eftermiddags! Ruskigt gott (hur nånting nu kan vara det? ;)) Thomas har lyckats slita sig från sin Pouge-i-log också - så jag kommer spendera min födelsedags snusandes på ett femmånaders cockergull, INTE helt fel ska ni veta.


I morgon ska jag dessutom unna mig själv en riktigt lång sovmorgon. Karine ska morgonrasta alla hundarna så jag tänker försöka dra mig tills Ebba vaknar. Skönt!


Allt för nu, nu ska jag återgå till photoshop!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se