Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Lugn, bara lugn

Av Carro - 30 mars 2009 23:27

Idag har vi hållt oss till kända stigar. Gick med Tomas och Fanny på promenad på en runda som kändes väldigt lagom på alla sätt och vis, så nu har vi några smårundor att hålla oss till samt hela skogen på andra sidan ån om vi vill gå långt, till och med riktigt långt ;)


Har varit en fortsatt lugn dag men är ändå dödstrött. När det kändes som att jag inte längre kunde formulera en hel mening var det nog dags att gå och lägga sig tror jag. Man blir trött av det norska klimatet, så soligt och varmt långa stunder och så slår det om till kraftiga vindar som idag. Våren börjar göra sig påmind igen, hela planen är nu bar från snö men väldigt blöt, på kvällens lydnadskurs kunde vi vara på den delen av plan som ännu inte blivit plogad - där var det perfekt!


Nu ska vi kolla av forumtrådarna och sen sova. I morgon är det ridhusträning och så ska Squidisens fina systemövningar ut i stora sökskogen. Spännande!


God natt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se