Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Och så var det en eftermiddag också...

Av Carro - 21 mars 2009 20:15

Två dagar kvar före praktiken och jag är i upplösningstillstånd. Det ska packas, det ska handlas, fejas, städas, röjas… Mycket nu! All nervositet och min totala oförmåga att förstå norska kommer inte göra saken lättare. Fast tänker man efter har jag nog inte umgåtts med en norrman (norrkvinna?) längre än två dagar, så jag kanske kommer in i det. Hoppas så i alla fall…

 

Idag har jag och Fredrik varit i Karlstad och jag har hysterishoppat. Hatar att vara i köpcentrum och dylikt, inte alls min grej – blir bara stressad. Att jag dessutom var så kissnödig att magen höll på att sprängas gjorde i n t e saken bättre. Växlade in en dryg tusenlapp och fick lite drygt 700 norska tillbaka. Får se hur långt de räcker, tjejen på Forex försäkrade mig om att Forex fanns i Oslo också om det skulle krisa sig och där är det tydligen kostnadsfritt att växla pengar. Hade jag aldrig kunnat  tänka mig om dagens samhälle där det känns som att man ska suga ut så mycket som möjligt, framförallt ur situationer där människor inte har något val.

 

Var på apoteket och köpte lite nödvändigheter, bunkrade upp med Ipren och näsdroppar ifall, ifall. Samt att jag köpte Nozoil för att testa om mina sår i näsan kan försvinna, värt att prova. Alltid är det något.

 

Tog en snabbfika på ett finfik. Jag och Fredrik som kom från rapportträning i skogen och båda hade arbetarbyxor, skitiga tröjor och leriga kängor på oss kände oss väldigt träffade av det onda ögat från servitrisen. Vi betalade i alla fall lika mycket som alla andra. Om inte mer?!

 

Behöver jag ens nämna att det var riktigt, riktigt skönt och komma hem och slänga sig i soffan? Kände hur pulsen gick ner och andningen återgick till det normala. Den urusla lunchen (en hel termos kaffe, en stor chockladkaka och en halv påse ostbågar i soffan) har gett mig rejält magknip, men hoppas att en bättre middag (pizza) ska ordna upp det. Ikväll är det nämligen dags för rockkväll på kvarterskrogen med Fredrik, Lina och Glenn vilekt man under inga som helst omständigheter vill missa.

 

Nu, pizza. So long!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se