Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Välkommen hem

Av Carro - 28 februari 2009 13:02

Datorn har legat inne på intesivvård för elakt virus sen i onsdags. Det var i måndags kväll den upptäckte att den var krasslig och i onsdags fick den åka Jeepambulans till Brevik och få smaka på Lelles medicin. Tack till alla som har försökt bota den och tack till Lelle som lyckades! Man känner sig helt tom utan datorn, framförallt när den är en rätt stor del av ens liv som jag nog får lov att säga att den är i mitt.


Datorns sjukhusvistelse är alltså anledningen till min taskiga uppdateringsnivå den senaste veckan. Har hänt massvis att blogga om så det har varit mer än måttligt frustrerande ska jag be att få tala om. Men den uppdateringen får, tyvärr, vänta till senare för nu ska jag snart i väg till Wira och träna lite med Askari. Skulle ju tävlat idag, men det är en historia värd ett eget blogginlägg. Likaså är historien om våra äventyr i onsdags, om husrenoveringen, Ebbas märkliga vaktbehov på torsdagens platsliggning, hur fönsterputs kan vara viktigare än middag hos sin dotter (jag var tvungen :)), sökträningen som fortfarande inte blivit rapporterad m.m., m.m.  


Får se när jag får möjlighet, så snart som möjligt hoppas jag. Om inte annat har jag en tågresa i morgon kväll att se fram emot.


So long!

 
ANNONS
 
Lina

Lina

28 februari 2009 13:44

Skynda dej å kom till forshaga nu :D

http://mybutterfly.blogg.se

 
Ingen bild

MAMMA

28 februari 2009 19:27

Vi kom ju på middag. Fönstrerna putsade och vi hann med middag också. Tack för den.
Mamma och pappa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se