Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Måndag kväll

Av Carro - 23 februari 2009 21:18

Det rådde totalt kaos i Starrmora under några sekunder på eftermiddagen. Eftersom vi inte har någon hall så hänger vi våra kläder på stolarna i köket, vinterjackor kan som bekant vara ganska tunga och hänger man ett par tre stycken på samma stol så välter den vid minsta belastning. Det hände. Precis innan tog Fredrik sista sockerkaksbiten av hans mormors sockerkaka, den som jag tänkt ta (välförtjänt!). Jag bråkar på Fredrik, stolen välter och Kråkan och Tigger far genom halva huset. DÅ ringer min mobil, Fredrik snappar upp den, ser att det är Åsa - säger "du har inte tid" och slänger telefonen genom halva rummet! (!?!) Jag kastar mig efter telefonen som är inne på sista tonerna i "bananphone" och svarar med andan i halsen. Om Åsa hade sett det kaoset som rådde innan! Ja, hrm.. det kanske var roligare när man väl var där... ?


Hade tänkt gå en prommis i Rialaspåret ikväll, men det slutade istället med en sväng till Willys och en tur ut till Annarby som tog lite längre än vi räknat med... Vi har nämligen fått en torktumlare från Mias mamma som vi var och hämtade, vad vi inte räknat med var att torktumlaren var för stor för vår bil (vår bil var för liten). Efter att ha försökt med bakluckan både liggande, stående och på sniskan försökte vi med bakdörren. Där gick den inte ens in. Ett nytt försök åt andra hållet i bakluckan vilket inte heller var så lyckat. Det slutade med att den hamnade i framsätet med nerfällt ryggstöd. Själv fick jag husera i baksätet med matkassar och ett torktumlarhörn läskigt nära tinningen. Hm, vet inte om vi lastat enligt konstens alla regler...


Hem kom vi i alla fall, nu är vi trötta och hungriga och ska slänga oss i soffan med varsin påse chips. Ebba verkar rätt nöjd utan en sväng runt Rialaspåret, husse är ju hemma. Får ta den en annan gång.


I morgon har jag planer! Ska träffa systeryster med barn, hoppas på att få ha lite snowracerrally (Lina som är i Färila och åker skoter skrattar väl gott åt den förhoppningen). Måste hitta nån rolig backe härikring bara.


Ska även försöka hinna med en uppdatering om sökträningen i söndags.


So long! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se