Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Guling

Av Carro - 23 februari 2009 12:42

Får jag lov att presentera... -damdamdamdam-


KORAD Wirabruks Askari


Korningen i lördags gick alltså bra. Askari gick ut först och skötte sig förträffligt. Sen följde Aco, Asi, Fari & Zingo i tur och ordning. Samtliga gk utom Asi som tyvärr och utan förvarning visade en liten berördhet på skotten. Hem och kolla öronen och så får han gå ett nytt igen. I övrigt skötte sig samtliga pojkar finfint och Åsa fick höra lovord om hur trevliga och balanserade sidor de visade upp. Kul :)


Jag blev lite förvänad på uthållighetsprovet. Jag trodde trasan skulle åka hela banan och hunden skulle få jaga efter den in i hörnet, nu drogs den ju bara nån meter och hunden han knappt se att den rörde sig innan den var borta. Tror inte någon av hundarna såg den öht och ingen utav de gjorde några som helst försök att få fram den. Två av de fick vind på en figge vid flocken och minst två av de fick en skymt av släden mellan träden och trodde säkert även de att det var sök det handlade om. Lite märkligt upplägg tycker jag. Blir lite tankar att diskutera när man kommer tillbaka till HUMEN-lektionerna.


Samtliga fick även gk exteriör. Jag försökte visa Askari på exteriörbeskrivningen, med sådär resultat. Han är inte lika naturbegåvning på att visa upp sig som sin mamma, men enligt ext.beskrivaren hade jag en förträfflig lydnad på honom - och vad gör lite obegåvat vänstervarv då? Inte många anmärkningar på exteriören, nån lös armbåge och ngt konvex (konkav?) överlinje samt nån skuldra som tydligen inte var exakt som den skulle, det låter ju betydligt värre än vad det är. Gk blev han i alla fall vilket väl var huvudsaken.


Så, nu har Jaffa ytterligare fem korade avkommor och ett tll avelskorningsdiplom. Gratulerar! 

Grattis även till

KORAD Wirabruks Asante (gk sen tidigare)

KORAD Wirabruks Auzi

KORAD Wirabruks Asfari

KORAD Wirabruks Azimu 

  

Efter en lång, spännande och kall dag i skogen dog jag på soffan! Fredrik undrade hur sjutton jag kunde vara så trött som inte ens kört hund själv, men alla som varit på en korning och varit fullt fokuserad på varje hund kan nog tänka sig hur jag kände mig...

 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

25 februari 2009 16:24

Är det därifrån du ska köpa nästa vovve?

http://www.metrobloggen.se/hundarsomhardagbok

 
Ingen bild

Carro

28 februari 2009 12:59

Stämmer www.wirabruks.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se