Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Surt

Av Carro - 20 februari 2009 10:26

Började med en Clean Sweap, fick bort 14 rutor på ett klick, höll radnivån längst ner tack vare en väl inarbetad "pusselteknik", avslutade med en Clean Sweap MEN fick bara 95 av 100 i levelpoäng. Surt. Blir irriterad. Kanske ska sluta spela Super Collapse! och inse att jag faktiskt kan göra väsentliga saker trots att Ebba är med husse på jobbet. Har varit vaken i över tre timmar och det enda jag åstadkommit är frukost, tre Vänneravsnitt och 64 levels SC. Hm, finns en anledning till varför man sover när man är hundledig. 


Ska snart göra mig i ordning och åka till Mia för klipp och färg. Har inte varit hos frissan sen november och med kort hår kan ni ju förstå katastrofen. Jag är blond igen, så illa är det. Håret är så långt att pollisarna räcker ner till halsen, hade jag inte fått klipptid idag hade rakapparaten åkt fram.


Efter klippet åker jag till Kungsholmen för middag hos Charlotte. Ska bli trevligt, blir dock inte där så länge eftersom det är korning i morgon. Sofies pappa var förbi tidigare med stövlar som jag ska låna till ikväll. Tack Sofie. Hälsade på Tigger som tack och lov var inne, det känns så bra att de är glada att vi adopterade henne, vi är ju så glada att vi fick adoptera henne. Gokatten. 


Nej, nu är jag stressad! So long!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se