Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

På hemväg

Av Carro - 19 februari 2009 20:56

Sitter på tåget på väg hem, skulle egentligen haft en dryg timme kvar, men jag rullar precis in i Hallsberg, över en timme sen. Var likadant förra veckan, fast då lyckades lokföraren köra in den förlorade tiden så vi kom till Stockholm på utsatt tid. Dagens lokförare är inte lika våghalsig (eller vad det nu är som gör att de lyckas köra ikapp) och dessutom måste vi stå och vänta in massa tågmöten på sträckan. Lär väl komma hem mitt i natten, kul.


Annars har det varit en såndär dag som mest känns överflödig. Gick ner till stallet i morse, upp på lektion, gick och käkade lunch, ner till stallet, ut med hundarna, lektion, städade ur boxarna och så hem. Stressade igenom packning, disk och snabbstädning, gick en sväng med Lina och Trazzel och så bussen till K-stad. Där vänta på tåget i nästan en timme och nu äntligen på väg mot rätt destination. Det enda som gjort att den här dagen varit värd att stiga upp ur sängen för var väl mötet med Börnis lilla stjärnskott från Finland och massa snack med Lina. Samt att få komma hem så småningom då.


Ser fram emot en välbehövlig vecka hemma. Enda fördelen med att fortfarande plugga på gymn. nivå - massor av lovdagar! Ska träna hund med syrran, träna hund med Åsa, tävla med Askari, träffa Charlotte och annars bara ta det lugnt. 


På lördag korsning för A-kullen. Spännande! Får se om det blir någon blogg innan dess, hela morgondagen är jag ute och ränner.


Tills vidare, må gott! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lina

19 februari 2009 21:35

Tack för allt snack idag! Det var skönt och behövligt! Resten av dagen hade vi kunnat dissa totalt...

 
Ingen bild

Lina

19 februari 2009 23:54

http://mybutterfly.blogg.se/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se