Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Och hon var ju bara bedårande

Av Carro - 19 februari 2009 20:45

Vad ska man säga? Jag är kär! En glad och social liten tjockis som man bara smälte så fort man såg. Jag var sååå nära på att smuggla ner henne i fickan och ta med henne hem, men jag tror varken Ebba eller min sambo hade blivit så lyckliga då. Helt klart är ändå att få träffa Kaisa lyfte hela min förmiddag :)


- Kaisa!

Vertiidas Dauphine

-Va? Jag fattar inte svenska! 


hem.passagen/noblenadirs

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lina

19 februari 2009 20:58

JAG MED VILL ÅKA SKIDOR!!!!!

 
börnis

börnis

19 februari 2009 21:24

=) Man bara smälter när man ser henne... Skicka de kortet till mig :D

http://hem.passagen.se/noblenadirs

 
Malin

Malin

20 februari 2009 13:11

Ingen aning, men jag har alltid fyllt år den 18e! ;) Oh, det vore jättekul att ses! Hör av dig så fixar vi till något! Du är bäst fina du! Puss!

http://kristallendenfina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se