Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Tåg

Av Carro - 30 januari 2009 16:36

Jag är väldigt glad över två saker just nu. För det första över att jag kliver på tåget redan i Karlstad och inte någonstans runt Hallsberg. För det andra att jag bokar platsbiljett och alltså är garanterad plats hela resan. Hur säker den garantin nu är med tanke på att SJ's bokningssystem ganska vänligt verkar inbjuda till dubbelbokningar. Nåväl.


Jag kan lugnt luta mig tillbaka på min plats vid fönstret och har precis läst ut den tredje Stieg Larsson boken. Känns ganska skönt att vara klar med de, de har förföljt mig under tre veckor nu och varit som nåt gift man inte kan vara utan. Det ska bli skönt att vara oberoende ett tag ;)


Har varit nere i stallet och tränat idag. Ebba fick ta det lugnt idag eftersom hon har en relativt hård helg framför sig och dessutom uppletande hela månda förmiddag med Hunken. Tränade  markeringsövningar med lösrullar jag fått av Susanne, bara lite grundgrejer men det var ungefär så mycket vi hann med.


Annars ägnade jag förmiddagen åt Swiper. Rapport kommer!

Nu ska jag fortsätta ägna mig åt att åka tåg, Sthlm om om ungefär 45 minuter, ska bli skönt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se