Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Ingen energi en torsdagskväll

Av Carro - 29 januari 2009 18:30

Hade stora planer för kvällen. Eller i alla fall många. Slutade vid fyratiden och hade eventuellt tänkt stanna i stallet och träna en sväng eller gå hem och träna Ebba hemmvid. Sen skulle jag äntligen ta tag i kaoset i hallen och packa inför morgondagens hemresa (nu kom stressen) samt laga en god middag, gå ut med Lina och göra massvis med nyttigheter och onyttigheter på internet.


Så, vad hände?


Jag kom hem och kände ögonlocken gå ihop och blinkningarna blev längre och längre. Hamnade i soffan med en bok (bara en liten stund...). Syrran ringde och fick mig piggare men ganska snabbt efter att ha lagt på luren kom tröttheten tillbaka. Jag har alltså inte fått ett skapandes sk*t gjort och ibland kanske det också kan vara helt ok.


Det jag ska göra nu är att ta tag i hemresan i morgon, kolla om det finns några tågbiljetter överhuvudtaget. Därefter ska jag laga en lätt middag, ge Ebba mat och sen dö framför TV:n en stund. En prommis med Lina hoppas jag på ikväll och sen blir det nog sängen tidigt. Planerar att tillbringa morgondagens förmiddag nerre i stallet och ta igen lite träning. Jag förstår inte var energin är. Eller, egentligen förstår jag det - den förbrukas under skoldagarna som jag ännu inte är van vid. Men ändå, träna hund brukar jag ju alltid ha energi för.  


Har inte så mycket att berätta om dagen, kanske gör det senare i så fall. Om jag inte somnat innan senare inträffar.


So long.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se