Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Host, fräs, nörvel

Av Carro - 20 januari 2009 17:22

Den här influensan orsakade det största hålet i den här bloggens historia. Jag har inte skrivit ett ord härinne på en vecka eller så och det känns som att huvudet kokar över av saker jag vill berätta. Jag har inte suttit vid datorn överhuvudtaget med undantag för att ha svarat på några mail, vet inte om det har hänt sen jag fick den här datorn för ungefär 1,5 år sedan.


Läget då. Jodå, det är bättre. Jag kan vara uppe och aptiten börjar komma tillbaka, men jag blir ju trött jättefort. Va ute en sväng idag, tänkte gå en bit runt Starrmora. När jag kom till bron kändes det fortfarande skitbra och det kändes som att jag skulle kunna vara ute hela dan, men vid milstolpen vände jag för då började benen skaka. Känns hur konstigt som helst att inte ha energi att gå en promenad längre än en kvart. Men, det kommer väl tillbaka. Har bestämt mig för att försöka vara uppe så mycket som möjligt på dagarna, försöka göra saker. Sover dåligt på nätterna vilket gör att jag sover desto längre på morgnarna, så jag är inne i en riktigt dålig cirkel som jag måste ur om jag ska bli bra snart. Blir nog hemma veckan ut och åker tillbaka till skolan på söndag kväll. Skulle ju ändå åkt hem på torsdag så det känns lite som att kasta pengar i sjön att åka tillbaka i morgorn kväll, även om jag skulle må så pass.


Det var lite klagande, roligare saker följer...  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se