Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Nyårsafton

Av Carro - 31 december 2008 22:47

Sitter i Semmersby med mor, far, moster och Fredrik. Har precis ätit en mäktig trerättersmiddag som började med en så mastig förrätt att man bara önskade att det skulle vara slut efter den. Mätt var bara förnamnet! Sen kom huvudrätten som hade råkat stå i ugnen 50 minuter för länge för vi åt så mycket förrätt.. Hade nog kunnat döda någon med min vegsnitzel, men fullt ätbart va det i alla fall. Sen följde massa spel med godis i överflöd, efterrätt och nu ytterligare spelande med godis. Har en känsla av att mättnaden kommer vara total vid tolvslaget. Man gör inte mycket annat än att äta här i Semmersby.

Mys på hög nivå i alla fall, som alltid. Jag, Fredrik och Ebba tog en sväng förbi sjöstugan och där var det lika fint som vanligt. Härligt.

I morgon ska jag, mamma, Ebba och Nebbie ut och träna med Lotta och Anette. Får se om det blir Häverö BK eller om Lotta och Anette får komma hit och vi slänger ut Karin, pappa och Fredrik i skogen med varsin öl eller dylikt för att ligga figuranter ;) Skämt åsido, får se hur det blir. Kul ska det bli i alla fall, alltid lika roligt att träffa Lotta och Anette.

Nu ska vi fortsätta spela kort i väntan på tolvslaget. I morgon kommer en sammanfattning av 2008 här på bloggen, massa bilder utlovas!

GOTT NYTT ÅR ALLA!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se