Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Byggarbetsplats

Av Carro - 28 december 2008 19:39

Kom hem från Semmersby idag till byggarbetsplatsen Starrmora. Mycket har hunnit bli gjort på de två dagarna Fredrik, Crille och Lelle slitit. Hallen är numera EN hall, med EN elcentral, EN ytterdörr och EN ingång till resten av huset. Det är så härligt, det vart så himla bra! Lelle har förbarmat sig över elen och dragit om och dragit bort, det var tydligen en enda stor jättehärva. Nu är det lite mer ordning i all fall och framdraget för golvvärmen. Så nu ska det bli golvvärme och klinkers i hallen, bara några ton spakel som ska på och några lager golv som ska rivas först. Blir nog kanon när det är klart :)

Har fått ett stort härligt sovrum också, väggen till klädkammaren är riven och Tigger är jättesur för att vi har tagit bort hennes sovplats (en hylla som satt på den väggen). Hon har demonstrativt legat på en stol under köksbordet hela dagen och tjurat, nu måste hon hitta en ny favoritplats (blir antagligen någonstans i det stora, härliga sovrummet).

Vardagsrummet har blivit ett vardagsrum. När det var dörröppning till hallen från vardagsrummet kändes halva rummet som just en hall, men me den dörren igenslagen så känns rummet som en enhet och således mycket större. Nu börjar huset verkligen anta den form som vi vill ha, det är underbart!

Jag och Ebba gick en lång sväng runt i skogen vid Starrmora och hoppade på stenar. Buskul tyckte Ebba efter nästan två dygn med rastningsrundor.

Nu ska jag hålla mig undan en stund för Fredrik vill skura golvet så jag passar på att kolla runt lite på nätet. Därefter blir det lite TV och kvällspromenad och sen bädda om i sängen till våra nya lakan som vi fick i julklapp. Ska försöka gå och lägga oss tidigt ikväll, Fredrik ska upp och jobba i morgon och jag ska upp relativt tidigt och leka lite i skogen med syster och hundar, rapport kommer.

God natt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lina

28 december 2008 21:02

Vill ju se bilder på huset också :) nu när så mycket blir omgjort!!!!

 
Ingen bild

Börnis

29 december 2008 14:58

Håller med föregående skrivare =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se