Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Slapparlördag

Av Carro - 27 december 2008 23:57

Har inte haft någon hund här i Semmersby idag så det har blivit en riktig slappardag. Sov länge, drack massa kaffe och åt pannkakor till frukost och låg sen på soffan och kollade på Harry Potter med Samuel (5) och Linnéa (3). På svenska är den faktiskt inte lika otäck som på engelska, det kan jag hålla med om. Åldersgränsen är tydligen lagd till 7 år på svenska och 11 på engelska. Va supermys att bara ligga i soffan med ett barn på var sida och njuta av en helt ledig dag.

Hela dagen har fortsatt i samma anda. Samuel fixk en bilbana i julklapp så vi har kört massa rally på den (r o l i g t !). Mera TV-tittande avslutades med en lång, god middag. På kvällen har det blivit lite mera TV alla tillsammans och när barnen gått och lagt sig spelade vi kort fram till nu.

På hemmafronten har det hänt grejer tydligen, ena ytterdörren utbytt mot ett fönster och väggen mellan hallen och vardagsrummet igenslagen. Dessutom håller elen på att dras om så vi får ordning på allt jidder som varit i de röriga elskåpen vi haft tidigare. Det va tydligen en enda stor härva, nu ska det bli ordning och reda i ETT elskåp. Ska bli spännande att se hur allt ser ut när man kommer hem. Vill verkligen ha en kamera att ta före och efter bilde med, men det har man ju inte :( 

Har lite planer för nästa vecka också, på tisdag ska vi hem till bror och Marika och spela Bingolotto, shopping i New York - Ja tack. Miljoner? Ja tack. Trevligt sällskap? Ja tack. Jag struntar blankt i pensionärsvarningen, det finns ju pengar att hämta ;)

Nyårsafton ser ut att bli i Semmersby, blir nog skönt. Till helgen blir det nog hundträning i Wiraskogen. Någon dag ska systeryster få titta på en skoluppgift med mig också. Känns som att det nhär lovet kommer kunna fyllas, det också.

Nej, snart dags för sängen. God natt! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se