Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Idag

Av Carro - 6 december 2008 11:27

Var alltså iväg och tävlade i morse och eftersom samlingen var sju så kom vi därifrån redan vid halv 10. Rätt skönt.

Väl hemma tog jag ut och tränade med Askari som bara fått gå promenad med Fredrik på klubben. Vi tränade fritt följ, ställande och läggande och lite krypande med target. Jag hade ju tänkt att shapa lite kryp på honom men blev så inspirerad av syrrans targetkrypande att jag provade lite med det istället. Gick riktigt bra, det viktiga att fokusera på idag var att behålla lugnet hos honom i momentet, han har en förmåga att studsa framåt med lite gläffsande så vi tränade mest ligg-fokus-klick. ligg-fokus-dutt-klick. Inte så mycket krypande egentligen utan mest få in rätt känsla. Sen tränade vi följa target stående och komma åt targeten från olika vinklar (typ mellan frambenen, bakom bogen etc.). Han va duktig skrutt :) Lite snabba starter/explosiv stadga och inkallningar blev det också.

Nu är Crille och Lelle (2 av Fredriks systrars sambos) här och grabbarna håller på och river väggen i hallen. Lelle är i ena hallen och fixar med elen, Crille i andra hallen och river, Fredrik vandrar där emellan och jag sitter i sovrummet vid datorn. Tror ni Ebba har problen eller? Hon ligger mittemellan alltihop så hon kan ha koll överallt. Askari har gått och lagt sig och kopplar av han.

Ikväll åker vi till Wira och äter middag, det är pepparkaksbak där hela dagen idag så vi får se om man får lite provsmak sen, hoppas kan man ju alltid.

Ska vila en stund nu, för jag är TRÖTT!  

So long!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se