Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Julmys

Av Carro - 30 november 2008 15:20

Idag har vi städat, städat och städat. Hela huset skiner nu blankt och det luktar tallbarr i badrummet från juldekorationerna jag ställt in där. Adventsljusstakar i fönstrena mot skogen och adventsstjärnor i fönstren mot gården. Äntligen får jag lov att sätta upp allt som jag köpte i somras!

Vi har ställt upp en gran ute och hängt upp ljusslingor på bron, hela huset badar i en julljusstämning. Första julen i Starrmora närmar sig och jag längtar.

Nu står kaffet och puttrar och pepparkakorna står på bordet då vi väntar

fina fikagäster.

Ikväll bär det av tillbaka till Forshaga, Askari ska åka tåg för första gången i hela sitt liv vilket ska bli väldigt spännande. Sofie och Ben ska med samma tåg så förhoppningsvis kanske han kan sitta på Benno istället för på Ebba den här gången, jag har en känsla av att Ben kommer acceptera det bättre ;) Sen är vi fyra nerkylda ungdomar som kommer vänta på bussen i Karlstad. Mys.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Börnis

30 november 2008 18:09

Vi kommer att frysa... Massor!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<<
November 2008 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se