Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Norrtäljetur

Av Carro - 25 november 2008 22:14

På kvällen har vi varit i Norrtälje, jag, Fredrik, Ebba och Askari. Lastbilen skulle in på service så vi tänkte ta en promenad i Norrtälje medan vi väntade på att den blev klar.


Vilket äventyr det var att få in hundarna i lastbilen! Vi tänkte att vi börjar med Askari som (antagligen) inte är riktigt van så vi slipper hålla koll på Ebba medan vi skjutsar in honom (antagligen panikslagen). Askari vart inte panikslagen, men milt sagt chockad. Fredrik skulle lyfta upp honom och jag skulle ta emot honom. På Ebba har Fredrik lyft "bakänden" och så har hon själv funnit stöd med framtassarna på trappstegen. Men Mr Malinutt vart nog så chockad över att bli LYFT och BUREN att han vart stel i hela kroppen. Ni kan ju tänka er synen, fyra tassar som står rakt ut på stela ben och så hans underbara ansiktsmimik som säger att det här är hur konstigt som helst! Jag lockade lite på honom och han verkade hänga med på vad som egentligen var meningen med allt lyftande. Så kom han upp i lastbilen i alla fall och det var Ebbas tur. Man kunde nästan se hur hon himlade med ögonen då hon tog tag med framtassarna och hävde sig upp, i stort sett utan Fredriks hjälp. Ja, men så har hon ju ett par års erfarenhet...


När vi passerade Rösa ringde Fredriks telefon, det var Volvo som meddelade att delarna inte kommit in än och de tyvärr inte kunde serva bilen ikväll. JAHA, vad gör man då? Vi parkerade och gick en sväng runt Norrtälje, vilket var otroligt mysigt med all denna snö och julskyltning.


Askari verkade gilla att åka lastbil för på vägen hem gick det betydligt lättare att få in honom och sen la han sig på golvet bredvid Fredrik och sov nästan hela resan hem. Ebba låg vid mina fötter så båda var nöjda och vi hade en mystur hem på nyplogade vägar. Hem och åt middag och kollade på film, nu har vi precis varit ute på kvällspromenad och hundarna är trötta och nöjda, så nu lockar sängen. Imorgon bär det av till Kydingeholm.


Godnatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<<
November 2008 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se